Over ons

Advocatenkantoor Nederlof staat voor een deskundige juridische begeleiding die uw belangen optimaal behartigt. Contact met ons verloopt altijd laagdrempelig, omdat we oog hebben voor de persoon achter een zaak, voor u dus. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen en direct de juridische bijstand kunnen bieden die u nodig heeft.
Alleen het beste resultaat telt voor ons. Advocaat mr. Nederlof zet zijn ruim 10 jaren beroepservaring in voor u bij advieskwesties, onderhandelingen of gerechtelijke procedures. Kwaliteit voor een eerlijke prijs is zijn devies. En dat is alleen te leveren door iedere zaak als een op zichzelf staande opdracht te zien, een zaak die zijn eigen aanpak verdient en waarvoor we samen met u de beste strategie uitstippelen. Geen zorgen voor u, dat is voor ons de kern van de zaak.

73065_0048

Jesse Nederlof

mr. J. (Jesse) Nederlof is de naamgever en oprichter van het kantoor. Sinds 2007 is hij actief in de advocatuur en sinds januari 2018 10 jaren als be√ędigd advocaat werkzaam.

Jesse komt van oorsprong uit Heusden en heeft zijn middelbare school gevolgd aan het Willem van Oranje College te Waalwijk. De verbinding met Waalwijk is toen gelegd en is nooit meer verdwenen. Via een omzwerving van verschillende advocatenkantoren in het land is Jesse sinds 2014 in Waalwijk terug. Jesse is actief betrokken in de Waalwijkse gemeenschap. Zo is hij bijvoorbeeld lid van de Nederlandse Tafelronde De Langhstraet 131 en tevens van andere zakelijke netwerken.

73065_0111

Corine Brouwer - van Suijlekom

Corine is de juridisch medewerker van het kantoor. Sinds oktober 2019 is zij aan het kantoor verbonden en biedt ondersteuning aan de werkzaamheden van Jesse Nederlof.

Corine komt van oorsprong uit Woudrichem en heeft haar middelbare schoolopleiding gevolgd in Gorinchem. Daarna is zij rechten gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Deze opleiding is in 2009 afgerond. Na eerst werkzaam te zijn geweest als schuldhulpverlener bij de kredietbank te Leeuwarden en daarna als bezwaarbehandelaar bij de Belastingdienst te Doetinchem is zij weer neergestreken in Brabant.

72553_0135

Andrea Swinnen - Duif

Sluiten