Over het kantoor

Advocatenkantoor Nederlof staat voor een deskundige juridische begeleiding die uw belangen optimaal behartigt. Contact verloopt altijd laagdrempelig, met oog voor de persoon achter een zaak, voor u dus. Dat betekent snel kunnen schakelen en direct de juridische bijstand bieden die u nodig heeft.
Alleen het beste resultaat telt daarbij. Advocaat mr. Nederlof zet zijn ruim 10 jaren beroepservaring in voor u bij advieskwesties, onderhandelingen of gerechtelijke procedures. Kwaliteit voor een eerlijke prijs is zijn devies. En dat is alleen te leveren door iedere zaak als een op zichzelf staande opdracht te zien, een zaak die zijn eigen aanpak verdient en waarvoor samen met u de beste strategie wordt uitgestippeld. Geen zorgen voor u, dat is de kern van de zaak.

73065_0048

Jesse Nederlof

mr. J. (Jesse) Nederlof is de naamgever en oprichter van het kantoor. Sinds 2007 is hij actief in de advocatuur en sinds januari 2018 10 jaren als be√ędigd advocaat werkzaam.

Jesse komt van oorsprong uit Heusden en heeft zijn middelbare school gevolgd aan het Willem van Oranje College te Waalwijk. De verbinding met Waalwijk is toen gelegd en is nooit meer verdwenen. Via een omzwerving van verschillende advocatenkantoren in het land is Jesse sinds 2014 in Waalwijk terug. Jesse is actief betrokken in de Waalwijkse gemeenschap. Zo is hij bijvoorbeeld lid van de Nederlandse Tafelronde De Langhstraet 131 en tevens van andere zakelijke netwerken.

Sluiten